Информации за испорака

 Ценети потрошувачи,

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака.

Времето на испорака е во период од 24 до 48 часа (работни денови) но не подолго од 5 дена.

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Глобко.Логистик Доо Скопје, и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период од 08.00 - 17.30 часот.

 

Испораката е бесплатна!

 

За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на 02/3111-110 или на promo@promotel.com.mk.

Ви благодариме!

 
Промо ДОО Скопје © 2018. UKION SHOPS