Контакт

Локација

Адреса:
Промотел ДОО Скопје
Бул. Борис Трајковски број 72
1000 Скопје
Република Македонија
Телефон:
02 3111 110

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Промотел ДОО Скопје © 2019. UKION SHOPS